Şartsız koşulsuz herkesin kolayca katılabileceği ücretsiz online çekiliş kampanyalarını Çekiliş Dedektifi buluyor. Bizi takip ederek çekilişlere katılın Araba, Televizyon, Cep telefonu, Bilgisayar, Tablet, Tatil, Bilet ve daha pek çok hediyeyi kazananlardan biri siz olun.

"Hediyeleri kazananlar, çekilişlere katılanlardandır." Çekiliş Dedektifi

4 Mayıs 2013

Kremini ile Rengarenk

 Durma Kremini ile hayatını renklendirmek için tıkla! 
Katılım Tarihi: 29.04.2013-02.06.2013

Hediyeler:
  • 1 kişiye Turkuaz Hediye seti (Apple iPhone 4S 16 GB (hat, kart hariç) ve ve Twitter’da popüler yapma paketi),
  • 1 kişiye Mavi hediye seti (Modacı Billur Saatçi ile tarz yenileme organizasyonu paketi), 
  • 1 kişiye Turuncu hediye seti (Apple iPhone 4S 16 GB (hat, kart hariç) ve Çift Kişilik İstanbul turu paketi),
  • 1 kişiye Kırmızı hediye seti  (Apple iPad New 16 GB (Wi-Fi+4G) ve YouTube’da kişisel reklam paketi) ikramiyesi verilecektir.
  • 100 kişiye Sarı hediye Seti (Kremini Özel Gözlüğü, Saati ve Kremini Hediye paketi) hediyesi verilecektir.
iPad, iPhone ve daha bir çok hediye seni bekliyor! "Kremini ile Rengarenk" uygulamamıza katılarak rengini seç, hediyeleri kazan!

Kremini facebook sayfasını beğenerek uygulama sayfasındaki forma Ad, Soyad, Adres, Doğum Tarihi, E-Mail Adresi ve Telefon bilgileri ile kayıt olup sitedeki “Kremini ile Rengarenk” oyununu oynayarak katılanlara (oyunu bitirme veya başarı şartı aranmaksızın) 1 çekiliş hakkı verilecektir ve ayrıca Kremini sayfasına davet ettiği arkadaşlarından daveti kabul ederek sayfaya gelen her 5 arkadaşı için daveti yapana ilave 1 çekiliş hakkı, ugulamayı Twitter veya Facebook’ta paylaşanlara günde ilave 1 çekiliş hakkı verilecektir. Kampanyaya katılım günde toplam 7 çekiliş hakkı ile sınırlıdır.

Çekiliş Açıklanma Tarihi: 20.06.2013

Çekilişe Katıl

Hiç yorum yok: