Şartsız koşulsuz herkesin kolayca katılabileceği ücretsiz online çekiliş kampanyalarını Çekiliş Dedektifi buluyor. Bizi takip ederek çekilişlere katılın Araba, Televizyon, Cep telefonu, Bilgisayar, Tablet, Tatil, Bilet ve daha pek çok hediyeyi kazananlardan biri siz olun.

"Hediyeleri kazananlar, çekilişlere katılanlardandır." Çekiliş Dedektifi

3 Mayıs 2013

Café Crown - "Fındık Kabuğunu Doldurmayan Dertler"

Café Crown ile sen de derdini gönder İpad kazanma şansını yakala! 

Katılım Tarihi: 26.04.2013 – 25.05.2013

Hediyeler:
  • ilk 3 kişiye Apple Ipad Mini 16 GB Wi-Fi, 
  • sonraki 6 kişiye ünlü Karikatürist Selçuk Erdem tarafından cümlesinin karikatürünün çizilmesi ödülü, 
  • sonraki 33 kişiye Kupa Hediyeli Café Crown Fındık Keyfi Paketi hediyesi (24 adet Ülker Café Crown Fındıklı ürünü ve paketin Kupa hediyesi olan 1 adet Ülker Café Crown Fındıklı’ya özel tasarım Kupası içerir) verilecektir. 
Katılımcıların, hayattaki çözülebilir küçük sorunlar teması üzerine yeteneklerini gösteren yapıcı, yaratıcı, ilginç, az ve öz olacak şekilde güçlü ifadeler kullanarak sorunu en etkili dille yazarak, en iyi şekilde anlatan, kendi özgün cümlesini metin olarak yarışma sayfasına yükleyerek yarışmaya katılmalarıdır.

Katılımcılar, Café Crown ürünlerinin tanıtımının da yapıldığı, www.findikkabuguderdim.com (ücretsiz) adresli Café Crown web portalına, kendi  Facebook veya Twitter  (herhangi biri) hesabı ile (üyelik bilgileri ile) bağlanarak sayfadaki forma Katılımcı Ad, Soyad, Adres, E-Mail Adresi, Telefon bilgilerini girerek kayıt olup, yarışma konusunda kendi özgün cümlesini (max. 140 karakter text formatında) sayfadaki fındık kabuğu derdim text box’ına (metin kutusuna) yazıp sayfaya yükleyerek katılım yapabilirler.

Çekiliş Açıklanma Tarihi: 30 Mayıs 2013

Çekilişe Katıl

Hiç yorum yok: