Şartsız koşulsuz herkesin kolayca katılabileceği ücretsiz online çekiliş kampanyalarını Çekiliş Dedektifi buluyor. Bizi takip ederek çekilişlere katılın Araba, Televizyon, Cep telefonu, Bilgisayar, Tablet, Tatil, Bilet ve daha pek çok hediyeyi kazananlardan biri siz olun.

"Hediyeleri kazananlar, çekilişlere katılanlardandır." Çekiliş Dedektifi

2 Nisan 2013

Mercedes-Benz Farkında Mısınız?


Hayat sokakta, Mercedes-Benz de hayatın tam ortasında...
Mercedes-Benz’le hayatın en kendine has anlarını keşfedin, oyunu bitirin, ödülleri kazanma şansını yakalayın.

Katılım Tarihi: 01.03.2013-30.04.2013

Hediyeler:

  • 2 çifte Almanya'da "Mercedes-Benz Dünyası Gezisi"
  • 2 çifte Ekim 2013’te Estonya – Türkiye Dünya Kupası grup eleme maçı seyahati
  • 15 çifte 2013'te Türkiye’de yapılacak Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın Dünya Kupası grup eleme maçlarını stadyumda izleme fırsatı

Diğer Ödüller:

  • Oyunu tamamlayan her 299. kişiye Die Hard 5 sinema bileti ve poster (Toplam 10 çifte)
  • Oyunu tamamlayan her 199. kişiye Mercedes-Benz promosyon paketi (Toplam 250 adet)
  • Oyunda 50 objeyi bulan her 99. kişiye "Farkında mısınız?" posteri ve takvimi (Toplam 500 adet)
Mercedes-Benz farkindamisiniz.com yarışma sayfasında hediyeler kazanma şansı sizi bekliyor. Oyunda 50 gizli nesneyi bulan her 99. kişi "Farkında Mısınız?" posteri ve takvimi kazanacaktır. Bu ödülden toplamda en fazla 500 adet dağıtılacaktır. Oyunda 50 gizli nesneyi bulan her 199. kişi Mercedes-Benz promosyon paketi kazanacaktır. Bu ödülden toplamda en fazla 250 adet dağıtılacaktır. Oyunda 50 gizli nesneyi bulan her 299. kişi Die Hard 5 filmi için sinema bileti ve "Farkında Mısınız?" posteri kazanacaktır. Bu ödülden toplamda en fazla 10 adet dağıtılacaktır. Uygulamanın sonunda sorulacak soruya cevap verenlerin arasından jürinin seçeceği 2 çift Almanya’da "Mercedes-Benz Dünyası Gezisi" kazanacaktır. Uygulamanın sonunda sorulacak soruya cevap verenlerin arasından jürinin seçeceği 2 çift Ekim 2013’te Estonya – Türkiye Dünya Kupası grup eleme maçı seyahati kazanacaktır. Uygulamanın sonunda sorulacak soruya cevap verenlerin arasından jürinin seçeceği 15 çift 2013'te Türkiye’de yapılacak Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın Dünya Kupası futbol maçlarını stadyumda izleme fırsatı kazanacaktır.

Çekiliş Sonuçları: 17 Mayıs 2013

Çekiliş Sayfası

Çekiliş Sonuçları

Hiç yorum yok: